Lichamelijke en of emotionele klachten
..

Lichamelijke en of emotionele ongemakken zijn tekenen van een disbalans in je lichaam. Normaal gesproken is je lichaam in staat om verlies van balans zelf te herstellen. Soms lukt dat echter niet. Acupunctuur kan dan je lichaam helpen weer te herstellen. Dit is een subtiel proces. De klachten zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. Ook heeft acupunctuur een positieve invloed op je natuurlijke weerstand, je welbevinden en stimuleert het de levenslust.

moxabuik21


Preventieve vorm van geneeskunde


Acupunctuur heeft vrijwel geen bijwerkingen. Je gehele energiehuishouding zal verbeteren. Het maakt je lichaam sterker en helpt klachten te verdwijnen die mogelijk een voorbode zijn van meer ernstige klachten. De disbalansen kunnen zo in de kiem gesmoord worden en je raakt weer meer in je natuurlijke  evenwicht. Dat voel je omdat je lekkerder in je vel gaat zitten.  Het is daarom ook een preventieve vorm van geneeskunde.

Het is in te zetten bij allerlei klachten en ongemakken. Het maakt niet uit of dat lichamelijk of emotioneel van aard is. Niet alleen pijnklachten kunnen goed verholpen worden, maar ook klachten van een burn-out of overspannenheid kunnen verminderen en verdwijnen. Acupunctuur kan bovendien bijvoorbeeld ook heel goed ingezet worden als ondersteuning bij rouwverwerking.


Grote en kleine ongemakken


Acupunctuur is voor veel klachten, grote maar ook kleine ongemakken, een geschikte therapie.